Nesta ocasión, desfrutamos en La Bodeguilla de Santa Marta dunha agardada cea didáctica. En concreto, catamos champagne xunto coa cea preparada por Diego García. Achegouse para dirixir o certame Mercedes Rodríguez, responsable de Pardela Wines na difusión e comercialización destas delicias.
Nunha noite ben especial, descubrimos que todo o atoparás nos Champagne Thiénot: froita, frescura, limón, azahar, elegancia… Bodegas Thiénot, localizada en Reims, capital de La Champagne, conta con máis de 27 hectáreas de viñedo, das que máis da metade teñen clasificación de Gran Cru e Primer Cru.
E da nosa cociña, outros manxares :
*Mini croqueta de San Simón con maionesa de anchoa
* Regañá de sardiña afumada con tomate confeitado e aros de cebola fritida
*Carpaccio de langostinos con brotes tenros ao aroma de lima
*Polbo con lagostinos á crema de caviar de ourizos
*Carrillera Ibérica ao Monastrell con aroma de canela e froitos vermellos
*Tiramisú de Mirabeles con caramelo
Todo un pracer!