Carta da Bodeguilla de San Roque

Racións

    • Boqueróns en vinagre
      7.50€
    • Queixo Arzúa - Ulloa con anchoas do Cantábrico
      12.00€
    • Filetes de anchoas do Cantábrico
      10.00€
    • Paté de ourizos
      10.00€
    • Bloc de fígado de pato enteiro
      11.00€
    • Rilletes de pato
      9.50€
    • Tosta de salmón
      6.50€
    • Pementos de Padrón (Herbón)
      5.00€
    • Pan con tomate
      3.50€
    • Pan con allo
      3.50€
    • Pan
      0.90€
    • Polbo á feira con patacas
      16.00€
    • Salteado de Polbo con langostinos
      17.00€
    • Salteado de chistorra con ovos e patacas
      9.50€
    • Lacón á feira con pementos
      9.50€
    • Lacón morno con queixo Arzúa - Ulloa
      9.50€
    • Crocante de langostinos
      12.00€
    • Croquetas caseiras
      8.50€
    • Tixola de boletus á crema con langostinos
      12.00€
    • Raxo ao allo con pementos
      9.50€
    • Luriñas fritidas
      12.00€

Con ovos

  • Revolto de grelos con langostinos
    8.50€
  • Revolto de setas con xamón serrano
    8.50€

Algo lixeiro

  • Ensalada Bodeguilla
    10.00€
  • Ensalada de Bacallau con Tomate confeitado
    10.00€
  • Ensalada de aguacate con gambas e salsa rosa
    10.00€
  • Ensalada de queixos con noces e pasas
    10.00€
  • Ensalada de queixo de cabra con cebola confeitada
    10.00€

Algo máis consistente

  • Chipiróns fritidos
    12.00€
  • Atún salteado con pementos e olivas
    12.00€
  • Bacallau á prancha
    16.00€
  • Albóndegas de tenreira con salsa de espinacas
    10.00€
  • Solombo ao queixo
    10.00€
  • Solombo con salsa de Porto
    10.00€
  • Entrecot de tenreira galega
    16.00€
  • Entrecot de vacún maior
    16.00€
  • Parrillada de ibéricos
    21.00€

Embutidos e xamóns

    • Xamón ibérico de landra
      18.00€
    • Lombo ibérico de landra
      12.00€
    • Morcón ibérico de landra
      10.00€
    • Chourizo ibérico de landra
      7.00€
    • Salchichón ibérico de landra
      7.00€
    • Táboa de embutidos ibéricos
      16.00€
    • Xamón serrano
      10.00€
    • Cecina de vacún en aceite de oliva virxen extra
      10.00€
    • Chourizo picante
      4.50€

"Díxolle o Xamón ao viño: aquí te espero, bon amigo"
"Xamón e porrón fan boa reunión."

Queixos artesáns galegos

  • D. O. Arzúa Ulloa, leite de vaca, tenro e cremoso
    5.00€
  • D. O. San Simón, leite de vaca, semicurado e afumado
    5.00€
  • D. O. Tetilla, leite de vaca, pasta branda, cremosa e poucos ollos
    5.00€
  • D. O. Cebreiro, leite de vaca, pasta branda, granulosa e untuosa
    5.00€
  • Touza Vella, leite cru de cabra, semicurado
    6.50€
  • O Rexo, leite cru de ovella, curado
    6.50€
  • Táboa de queixos galegos
    14.00€

Queixos

  • Manchego, ovella curado
    6.00€
  • Idiazábal, ovella curado e afumado
    6.00€
  • Manchego en aceite, ovella curado en aceite de oliva
    6.50€
  • Torta del Casar, ovella meiriña, de pasta cremosa semiforte
    6.50€
  • Cabrales, ovella, cabra e vaca, de pasta azul con penicilium
    6.00€
  • Cabra, curado en aceite de oliva
    6.50€
  • Cabra Rulo, de pasta semibranda
    6.00€

"Con bo queixo e mellor viño, máis curto se fai o camiño"

Postres

  • Flan de laranxa
    4.50€
  • Flan de castaña
    4.50€
  • Flan de toffe con noces
    4.50€
  • Tiramisú con castañas
    5.00€
  • Trufas de chocolate
    4.50€
  • Queixo con marmelo ou mel
    5.00€
  • Coulant de chocolate con xeado de plátano
    5.00€
  • Tarta de queixo
    4.00€
  • Copa xeada da casa
    5.00€
  • Tarta ao whisky
    4.50€
  • Limón xeado
    4.50€
  • Sorbete de xeado de limón
    4.50€
  • Sorbete de mojito con alcol
    5.00€
  • Requeixo das Neves con mel de castiñeiro
    5.00€
  • Torta de Santiago
    4.00€
  • Coulant de chocolate sen gluten e xeado de mandarina
    5.75€
  • Xeado de queixo con marmelo e copa de moscatel
    5.50€
  • Viennetta
    3.50€

* O servizo en terraza incrementarase un 10%.