Bodeguilla de San Lázaro

Since 2005 he has opened his cancilla in the Santiago district of S. Lázaro - precisely where the ancient road of the Jacobean pilgrimages entered the Santiago circuit to conclude the Bodeguilla de San Lázaro. This tavern thus decorates the landscape Compostela primigenio that receives the pilgrim and that gives to this one something of the astonishment necessary so that the conclusion of a way - even the one that until Santiago has led it - is never empty thing.

Inside this modern chapel of epicurean cult mixes diverse people and dreamers: congressmen welcomed in the neighboring Pazo de Congresos, pilgrims who recover from the fatigue born on the roads, students who initiate unpublished parrandas, officials evaded from their routines…

The Bodeguilla de San Lázaro is the enjoyment of a traditional and simple cuisine that, even so, is always nuanced with fine and subtle avant-garde touches. Therefore the customer is there entertained with a very wide and careful wine list.

Within the Bodeguilla de San Lázaro, there is a tasting room, a high chair where it is easy to achieve a fanciful blend of pleasure and erudition. It celebrates the erudite praise and the exquisite sacramental tasting of wines, oils, spirits and chocolates.

Eating and drinking, hand in hand, with people who seek the complicity of a smile and the friendly conversation, conforms the sentimental memory of this establishment. That is why Laude is so happy that La Bodeguilla de San Lázaro makes its visitors, always numerous, dreamy and recurrent.

Menu

We have the dishes with meat and fish fresh.

Cellar

We have a wide variety of wines where you will find the best in the country.

Latest news

Tertulias Bodeguilla con Bodegas Navarro López

Tertulias Bodeguilla con Bodegas Navarro López

O mércores 26 de xuño celebramos unha das últimas actividades culturais da Bodeguilla de San Lázaro para esta tempada. Recibimos a visita de Paco Navarro do grupo de Bodegas Navarro López, unha adega familiar fundada en 1904 en Valdepeñas. Esta adega elabora viños de diversas denominacións de orixe: DO Rioja, DO Ribera del Duero, DO Rias Baixas, DO Vino de Toro e DO Vino de la Mancha.


Os asistentes degustaron pratos especialmente elaborados pola nosa cociña para este día: brie con mermelada de froitos vermellos, carpaccio de solombo de tenreira as finas herbas con xeado de mostaza, yellowfin con espaguetis de calabacín e soja, bocata de pan bao con tenreira, mini burguer de boi con chips, carré de cordeiro asado e de postre xeado de mazá sobre cama de hoxaldre.


Gracias a todos os que nos acompañastes esta tempada e vémonos para a próxima.

 

FESTA DA UÑA 2019

FESTA DA UÑA 2019

Dende o 5 ao 8 de abril de 2019 estamos de UÑAS, vide a degustar o tradicional prato de "A Festa da Uña", uñas cociñadas con bertons de col, servidas con chourizo e patacas e a disfrutar dunha das celebracions máis antigas de Santiago de Compostela no barrio de San Lázaro.

 

 

CATA CILLAR DE SILOS

CATA CILLAR DE SILOS

Despois dun periodo estival de vacacions e disfrute (confio que así fora), reanudamos as nosas actividades culturais.
O xoves día 20 de setembro contamos coa presencia de ESTIBALIZ ABAJO, responsable comercial de Bodegas Cillar de Silos, adega fundada en 1994, en Quintana del Pidio, Burgos na D.O. Ribera del Duero.
Elaboran todolos seus viños ca producción de 68 hectáreas de viñedos entre 15 e 100 anos da variedade tinta Tempranillo e algún majuelo de uva branca Albillo.
Presentaranse as últimas añadas elaboradas na Adega

FINCA MILLARA

FINCA MILLARA

Achégase a nosa sala de catas en Bodeguilla de San Lázaro FERNANDO de SANTIAGO, socio fundador dunha das adegas con máis relevancia no panorama vitivinícola na D.O. Ribeira Sacra, Bodega Finca Millara, situada na aldea de A Millara en Pantón, nun enclave privilexiado nos cañons do río Miño, donde elaboran as súas propias uvas e traballan as terras como facían os seus ancestros de forma artesanal, controlando dende o principio todo o proceso polo que siguen plantando novas cepas e o saber facer de enólogos como Cuco Luna e Raúl Pérez, obtendo a máxima calidade

CATA PACO & LOLA

CATA PACO & LOLA

Comezamos as actividades culturais Bodeguilloa 2018 na nosa sala de catas con unha adega de Meaño fundada no ano 2005, por iniciativa dun grupo de viticultores e produtores de viño na comarca de O Salnés para profesionalizar a súa producción, unha cooperativa que se chama " Sociedad Cooperativa Vitivinícola Arousana" máis coñecida pola súa imaxen divertida e sofisticada, o viño dos lunares PACO & LOLA. Adega involucrada dende os inicios por unha producción sostible e xestión intregrada no cultivo da vide e respeto a o Medio Ambiente. O se lema " Elaborar viños excepcionais para personas excepcionais" dío todo en canto a súa filosofía de traballo e declaración de intencions

CATA CHRIS & PRESTES

CATA CHRIS & PRESTES

Visitannos Cristina Murga para presentar as súas novas elaboracions de espumosos galegos e tamén Maikel Fernández de queixería Prestes de Vilalba. Bodegas Fragamoura que conta cunhas covas de ensueño, tradicionales da zoa, de seculos atrás onde os viños encontran o lugar ideal, ese tempo de silencio e tranquilidade tan necesaria para esa crianza con lías, a suma de pequenos detalles que fan dos espumosos de Cristina Murga uns viños tan especiais.
Adela e Maikel Fernández dende o ano de 1991 levan elaborando queixos na zona de Vilalba, Quesería Prestes onde o respeto a tradicional materia prima e o mimo artesanal co que elaboran os seus queixos fan dos seus produtos un alimento exquisito de calidade e saudable.

Do you want to book a table in Bodeguilla de San Lázaro?

  • Address: San Lázaro, 104 - Santiago de Compostela
  • Phone: 981 566 607
  • Hours: Monday to Saturday: 09: 00h - 00: 30h.
    Sunday: 10:30 a.m. - 4:00 p.m.
  • Ico Just Eat
  • Ico Instagram
  • Ico Twitter
  • Ico Facebook
  • Google Plus
  • Ico Minube
  • Ico Tripadvisor
  • Ico Youtube
  • Ico Páxinas