Logo Calidad TurísticaLogo XacobeoLogo Marca Galicia
Las Bodeguillas de Santiago de Compostela

CATA PACO & LOLA

Publicado: 30 de enero de 2018, 22:51
  1. Bodeguilla de San Lázaro
CATA PACO & LOLA

Comezamos as actividades culturais Bodeguilloa 2018 na nosa sala de catas con unha adega de Meaño fundada no ano 2005, por iniciativa dun grupo de viticultores e produtores de viño na comarca de O Salnés para profesionalizar a súa producción, unha cooperativa que se chama " Sociedad Cooperativa Vitivinícola Arousana" máis coñecida pola súa imaxen divertida e sofisticada, o viño dos lunares PACO & LOLA. Adega involucrada dende os inicios por unha producción sostible e xestión intregrada no cultivo da vide e respeto a o Medio Ambiente. O se lema " Elaborar viños excepcionais para personas excepcionais" dío todo en canto a súa filosofía de traballo e declaración de intencions

Noticias relacionadas

Paixón e tradición no cultivo das viñas 29 nov

Paixón e tradición no cultivo das viñas

En Bodeguilla de San Lázaro acollemos unha cata degustación de viños do grupo Viñedos y Bodegas Sierra Cantabria. Estivo con nós Gabriel Quezada Bendfelt, responsable nacional de vendas do grupo.  Desde 1870, cinco xeracións da Familia Eguren consagraron os seus esforzos ao cultivo das viñas e á
Recibimos a Bodegas Enate, referente da D.O. Somontano en Aragón 28 jun

Recibimos a Bodegas Enate, referente da D.O. Somontano en Aragón

A piques de rematar as Actividades Culturais de La Bodeguilla desta tempada, acollemos en La Bodeguilla de San Lázaro un evento ben especial. A protagonista, Bodegas Enate.  Esta adega é referente e unha das impulsoras da D.O. Somontano en Aragón e nós temos a sorte de contar hoxe con Jesús Sesé
21 jun

"Wine Up Tour" fai parada en San Lázaro

Voltou un clásico na Bodeguilla: chegou á nosa sala de catas de Bodeguilla de San Lázaro "Wine Up Tour", unha viaxe por toda España a través dos viños. Fixemos este percorrido da man de Joaquin Parra, autor da guía de viños WINE UP ! e tamén viaxeiro do viño. Saboreamos Martin Códax Albariño 2023,
Borges: 125 anos de sabor 26 abr

Borges: 125 anos de sabor

A sala de catas de San Lázaro foi, de novo, un templo do aroma e o sabor. Neste caso, o protagonista foi o aceite de oliva virxe extra. Para a presentación deste alimento clave da dieta mediterránea, estivo con nós Antonio Jesús Angiano, Food service specialist en Borges- Capricho Andaluz. Foi,