Logo XacobeoLogo Marca Galicia
Las Bodeguillas de Santiago de Compostela

Tertulias Bodeguilla con Bodegas Navarro López

Publicado: 27 de junio de 2019, 17:53
  1. Bodeguilla de San Lázaro
Tertulias Bodeguilla con Bodegas Navarro López

O mércores 26 de xuño celebramos unha das últimas actividades culturais da Bodeguilla de San Lázaro para esta tempada. Recibimos a visita de Paco Navarro do grupo de Bodegas Navarro López, unha adega familiar fundada en 1904 en Valdepeñas. Esta adega elabora viños de diversas denominacións de orixe: DO Rioja, DO Ribera del Duero, DO Rias Baixas, DO Vino de Toro e DO Vino de la Mancha.


Os asistentes degustaron pratos especialmente elaborados pola nosa cociña para este día: brie con mermelada de froitos vermellos, carpaccio de solombo de tenreira as finas herbas con xeado de mostaza, yellowfin con espaguetis de calabacín e soja, bocata de pan bao con tenreira, mini burguer de boi con chips, carré de cordeiro asado e de postre xeado de mazá sobre cama de hoxaldre.


Gracias a todos os que nos acompañastes esta tempada e vémonos para a próxima.

 

Noticias relacionadas

Recibimos a Bodegas Enate, referente da D.O. Somontano en Aragón 28 jun

Recibimos a Bodegas Enate, referente da D.O. Somontano en Aragón

A piques de rematar as Actividades Culturais de La Bodeguilla desta tempada, acollemos en La Bodeguilla de San Lázaro un evento ben especial. A protagonista, Bodegas Enate.  Esta adega é referente e unha das impulsoras da D.O. Somontano en Aragón e nós temos a sorte de contar hoxe con Jesús Sesé
21 jun

"Wine Up Tour" fai parada en San Lázaro

Voltou un clásico na Bodeguilla: chegou á nosa sala de catas de Bodeguilla de San Lázaro "Wine Up Tour", unha viaxe por toda España a través dos viños. Fixemos este percorrido da man de Joaquin Parra, autor da guía de viños WINE UP ! e tamén viaxeiro do viño. Saboreamos Martin Códax Albariño 2023,
Borges: 125 anos de sabor 26 abr

Borges: 125 anos de sabor

A sala de catas de San Lázaro foi, de novo, un templo do aroma e o sabor. Neste caso, o protagonista foi o aceite de oliva virxe extra. Para a presentación deste alimento clave da dieta mediterránea, estivo con nós Antonio Jesús Angiano, Food service specialist en Borges- Capricho Andaluz. Foi,
Finca Cuarta: paisaxe extrema e viticultura heroica 18 abr

Finca Cuarta: paisaxe extrema e viticultura heroica

Recibimos na sala de catas de Bodeguilla de San Lázaro a Nicolás Legido, sumiller certificado e delegado nacional de Adegas Finca Cuarta. Esta adega, ubicada na D.O. Ribeira Sacra -subzona de Amandi- chega dende un territorio de viños de calidade, tradición e moita paciencia. Nestes viños, as