Logo Calidad TurísticaLogo XacobeoLogo Marca Galicia
Las Bodeguillas de Santiago de Compostela

TUNEL DO VIÑO DE MONTERREI

Publicado: 09 de octubre de 2019, 21:01
  1. Bodeguilla de San Lázaro
TUNEL DO VIÑO DE MONTERREI

Esta semana presentamos un pequeno percorrido a través de 23 adegas da Denominacion de Origen Monterrei, aproximación a cata, viticultura básica, elaboración en branco e tinto, diferentes terruños... Esencia pura de Monterrei por copas. Luis Paadin ofrécenos unha master class sobre os viños da D.O. e despois un túnel do viño de Monterrei na Bodeguilla de San Lázaro.
 

 

Noticias relacionadas

Paixón e tradición no cultivo das viñas 29 nov

Paixón e tradición no cultivo das viñas

En Bodeguilla de San Lázaro acollemos unha cata degustación de viños do grupo Viñedos y Bodegas Sierra Cantabria. Estivo con nós Gabriel Quezada Bendfelt, responsable nacional de vendas do grupo.  Desde 1870, cinco xeracións da Familia Eguren consagraron os seus esforzos ao cultivo das viñas e á
Recibimos a Bodegas Enate, referente da D.O. Somontano en Aragón 28 jun

Recibimos a Bodegas Enate, referente da D.O. Somontano en Aragón

A piques de rematar as Actividades Culturais de La Bodeguilla desta tempada, acollemos en La Bodeguilla de San Lázaro un evento ben especial. A protagonista, Bodegas Enate.  Esta adega é referente e unha das impulsoras da D.O. Somontano en Aragón e nós temos a sorte de contar hoxe con Jesús Sesé
21 jun

"Wine Up Tour" fai parada en San Lázaro

Voltou un clásico na Bodeguilla: chegou á nosa sala de catas de Bodeguilla de San Lázaro "Wine Up Tour", unha viaxe por toda España a través dos viños. Fixemos este percorrido da man de Joaquin Parra, autor da guía de viños WINE UP ! e tamén viaxeiro do viño. Saboreamos Martin Códax Albariño 2023,
Borges: 125 anos de sabor 26 abr

Borges: 125 anos de sabor

A sala de catas de San Lázaro foi, de novo, un templo do aroma e o sabor. Neste caso, o protagonista foi o aceite de oliva virxe extra. Para a presentación deste alimento clave da dieta mediterránea, estivo con nós Antonio Jesús Angiano, Food service specialist en Borges- Capricho Andaluz. Foi,