Volveron as actividades culturais a Bodeguilla de Santa Marta cunha cea didáctica na que desfrutamos dunha adega de Toro (Guareña), a terra dos viños. Zamora chegou ata Compostela con Bodegas Piedra: o soño dunha familia feito viño!
Dende 1968, esta adega conta coa maior parcela de viñedo antigo de Toro, Pago de Bocarrage, con 4 subparcelas (Paredinas, Cantadal, La Viuda e Bocarrage). Pero, ademais, ten un dos clons máis puros e autóctonos da variedade Tinta de Toro. Coñecemento e traballo minucioso fan o resto: viños de calidade, con personalidade, capaces de sorprender, viños, en definitiva, orgullosos da súa orixe.
Estivo con nós José Luis de San Ceferino Domínguez, Director Comercial de Piedra Bodega y Viñedos, para dirixir a cata destes viños únicos. E, en Bodeguilla Santa Marta, Diego García e o seu equipo de cociña prepararon delicias á altura destes viños! Así, saíron da cociña:
* Salpicón de Rape e Marisco con prebe de aguacate
*Risotto de Boletus con castañas
* Canelóns de xarrete gratinado *Presa Ibérica ao Pedro Ximenez é mazá asada
*Croca de Vaca con reducción de Tinta de Toro
*Filloa con chocolate